Locatie

Hotel Leidsegracht wordt gevestigd op een superbe locatie in het hart van Amsterdam, en vormt zodoende de perfecte uitvalsbasis voor vakantiegangers als zakenlieden. En ligt direct aan de schilderachtige Leidsegracht, het hotel vindt zich op loopafstand van een aantal van meest iconische bezienswaardigheden stad.

In deze mondaine omgeving, waar de Amsterdamse grachten gekend zijn voor hun historische schoonheid en ze onlangs werden ingevuld door UNESCO’s lijst van werelderfgoederen, kunnen onze gasten hun ziel laven aan authentieke Amsterdamse leven.

Vlakbij is het levendige Leidseplein, dat bekend staat om de diverse aanbod van gezellige restaurants, cafés en drinkgelegenheden. Cultuurliefhebbers zullen waarderen dat het Rijksmuseum, het Van Gogh Museum en het Stedelijk Museum, ‘s werelds beroemdste musea op slechts enkele minuten zijn.

Voor de shoppers biedt het hotel de perfecte uitvalsbasis dicht bij de chique winkelstraten zoals de P. C. Hooftstraat en de Kalverstraat waar u patisserieen en mondiale merken aantreft.

Voor degenen die de stad willen ontdekken, de ligging van het hotel biedt makkelijke toegang tot openbaar vervoer met trams en bussen die u al binnen enkele minuten naar andere delen van Amsterdam kunnen brengen – Of u nu de historische Jordaan of een rondvaart van het kanaal gebied verkennen wilt, alles is binnen handbereik.

En het Hotel Leidsegracht combineert moeiteloos de rust van een schilderachtige ligging met gemakkelijke toegang tot alle Amsterdam heeft te bieden, waardoor het de ideale uitvalsbasis voor iedereen die een bezoek aan deze bruisende stad plant.