Kamers

Elk vertrek van Hotel Leidsegracht is ontworpen met de hoogste graad van aandacht en comfort, die onze gasten een rustgevende en bruisende ervaring biedt. We bieden kamers voor al onze gasten: van de knusse en comfortabele standaardkamers tot een luxe en ruime suite, elk aangepast aan een variërend soort reiziger. De standaardslaapkamers zijn gezellig en efficiënt en de ideale keus voor solo-reizigers of koppels. Onze standaardkamers zijn uitgerust met al het essentiële: een comfortabel bed, een moderne badkamer, en gratis Wi-Fi.

Onze deluxe slaapkamers en suites gaan een stapje verder en bieden onze gasten meer ruimte en faciliteiten. De deluxe accommodaties hebben zitgedeeltes en brede werkruimten, en bieden een prachtig uitzicht op de grachten van Amsterdam. Onze suites zijn de perfecte keus voor gezinnen of lange vakanties en zijn voorzien van een aparte woon- en slaapkamer voor een huiselijke atmosfeer. De eenheid straalt een onderscheidend gevoel van ambiance uit, dat een afspiegeling vormt van het rijke culturele erfgoed van Nederland dankzij ons harde werk in het selecteren van de perfecte items, inclusief zachte linnen en schilderkunstige decoratie.

We begrijpen dat het de kleine dingen die tellen zijn. Als zodanig heeft elke kamer een flatscreen-tv, koffie- en theefaciliteiten en een kluisje. Ons vriendelijke personeel staat altijd klaar om extra hulp en comfort te bieden. Ontdek de warmte en comfort van Hotel Leidsegracht’s roosters en ervaar gastvrijheid die ongeëvenaard is in Amsterdam.