Hotelinfo

Het sfeervolle Hotel Leiden is gevestigd in hartje Oud lind en heeft een combinatie van historische charme met hedendaags comfort. Het hotel is vlak naast de pittoreske Grachtengordel gelegen. Leidsegracht, een van de mooiste grachten uit Amsterdam, geldt als ideaal punt om van hieruit de stad te ontdekken.

Ons hotel is gelegen in een prachtig gerestaureerd pand en weerspiegelt de rijke historie van deze buurt. Elke kamer werd zorgvuldig ingericht voor een warme vriendelijke aandoening. Desgewenst kan u moderne voorzieningen gebruiken zoals gratis WiFi in uw kamer en goede bedden ten behoeve van een ontspannen vakantie.

Wij trachten bij Hotel Leidsegracht onze gasten met elke keer opnieuw een verrassende persoonlijke ervaring te bieden. Onze vriendelijk medewerkers zullen u behulpzaam zijn met advies op maat, boeken van tafels in plaatselijke restaurants en andere vormen van dienstverlening om uw verblijf zo plezierig mogelijk te maken.

Het hotel is ideaal gelegen, vlakbij enkele van de meest bekende aangezichten die Amsterdam rijk is: het Rijksmuseum, het Van Gogh museum en het drukbezochte Leidseplein. Geniet van de speciale winkeltjes, gezellige pleinen en de oogverblindende cultuur die deze stad te bieden heeft.

Of u nu voor zaken of plezier komt, Hotel Leidsegracht biedt een rustig toevluchtsoord in het hart van de stad zonder afbreuk te doen aan gemak of toegankelijkheid. Ons doel is om elke gast als een huis te beschouwen, waar u zich helemaal thuis voelt en gewaardeerd voelt. Als u dat niet ervaart zoals dat hoort dan hebben wij niet naar onze opdracht gehandeld. “Ervaar zelf de charme en luxe van Hotel Leidsegracht tijdens uw volgende bezoek aan Amsterdam en laat ons aan niets ongemakkelijks denken.”